PARTICULIER
WAT WE GAAN DOEN Wat zegt je gevoel?
VOOR WIE

In De Ontdekkingsruimte maak ik ruimte voor jouw gevoel door middel van vragen die ik stel en door middel van oefeningen. Het is belangrijk om naar je gevoel te luisteren omdat uit je gevoel blijkt wat waar is voor jou.

 

Als we ons verhaal (hoofdig) vertellen dan is het vaak verweven met (externe) ideeën over hoe het hoort of wat anderen van ons verwachten. Door ons gevoel te beschrijven staan we stil bij wat voor onszelf belangrijk is, dat maakt het gevoel een heldere en wijze raadgever.

TARIEF
WAT WE GAAN DOEN
ONTDEKKINGSSESSIE
METHODIEK
Durf je nieuwsgierig te zijn?

We hebben allemaal bewust of onbewust geleerd dat bepaalde gedachten, verlangens of wensen er niet horen te zijn. Door nieuwsgierig te blijven en een open blik te houden kunnen we ook de kanten in ons die we minder makkelijk laten zien, ruimte geven.

 

Deze nieuwsgierigheid naar alles wat er in jezelf te ontdekken is, is de grote uitdaging tijdens mijn coaching.

 

 

“Hilde heeft kennis van psychologische technieken maar die voeren niet de boventoon. Haar openheid, warme persoonlijkheid en geduld hebben ervoor gezorgd dat ik me zeer snel op mijn gemak voelde. Dit doet ze onder meer door veel aandacht en rust over te brengen. Via haar begeleiding heb ik enkele grote stappen gezet in mijn leven.”

 

Thomas, recruiter, 30